Over ons

Lasservice 1671

Jacco van Mosseveld

Over Lasservice 1671

Jacco van Mosseveld heeft ruim 25 jaar ervaring als lasser. Gedurende deze periode heeft Jacco met nagenoeg elke lasmethode gewerkt. Lasservice 1671 is prima in staat om een lasproject op locatie uit te voeren. Alle lasapparaten zijn in eigenbeheer. Lasservice 1671 kan alle lasapparaten meenemen naar welke locatie dan ook. Of het nu in een schip is of bij een particulier thuis.
Vaak wordt Lasservice 1671 meerdere keren bij dezelfde klanten gevraagd. Dit komt uiteraard door de geleverde kwaliteit, maar ook door het nakomen van de afspraken met klanten. Om te weten voor welk type lasproject Lasservice 1671 is in te zetten kijkt u verder bij WERKWIJZE.

Allround inbouw monteur

Jacco is ook wel allround inbouw monteur van schepen. Pijp fitten, monteren van stroomkasten, kabelgoten. En las het ook gelijk af.
Alles wordt gedaan in overleg met voorman of klant. Kabelgoten in hallen. In de constructie doe ik samenstellen, aflassen en monteren. Plaatsen van kopschroeven,stroom aggregaten. Detacheren van zzp'ers voor klanten als ik verhinderd ben.

Reparaties in het buitenland

Jacco gaat regelmatig naar het buitenland voor reparatie werkzaamheden. Voornamelijk grote schepen, maar ook andere reparatiewerkzaamheden worden gedaan over de gehele wereld.

In september 2018 heeft Jacco werkzaamheden uitgevoerd in Paramaribo, Suriname. In 2019 in Suriname, Frans-Guyana, Gwadelupe, Frankrijk. In augustus 2020 zal Jacco in Frans-Guyana werkzaamheden uitvoeren.

Neem contact op

Copyright © www.lasservice1671.nl

Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites

Privacy verklaring